ΠΑΟΚ: Έχει ξεχωρίσει τον Κοτάρσκι του Άγιαξ για το τέρμα

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι και η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Ντομινίκ Κοτάρσκι από τον Άγιαξ. 

ΠΑΟΚ: Έχει ξεχωρίσει τον Κοτάρσκι του Άγιαξ για το τέρμα

Μπορεί τα βλέμματα στον ΠΑΟΚ να είναι στραμμένα στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου μια και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς βρίσκεται εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έτσι, στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 22χρονου τερματοφύλακα Ντομινίκ Κοτάρσκι ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Γκόριτσα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει αρκετά τον νεαρό πορτιέρο, πιθανόν να απευθυνθούν άμεσα στον Άγιαξ για μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας πληροί όλα τα στοιχεία που επιθυμεί ο Μπότο στον ΠΑΟΚ καθότι βρίσκεται σε νεαρή ηλικία, με υπόβαθρο και στην Θεσσαλονίκη θεωρούν πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να εκτοξεύσει την καριέρα του.