ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ πάει στα Γιάννενα, για να παίξει με τον ΠΑΣ (08/05, 18.00), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League, χωρίς τους Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» με τα γνωστά (κι ουκ ολίγα...) προβλήματα του τελευταίου διαστήματος.

Από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια, κανείς δεν επιστρέφει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, συμμετείχε σε ένα μόνο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Αουγκούστο βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο, ενώ οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν πρόγραμμα με θεραπείας.

Ο Λέο Ζαμπά που και αυτός βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου ζήτησε και πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην Βραζιλία, για προσωπικούς λόγους.

Κατά τα ειωθότα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με στόχο την πρώτη νίκη μετά από 8 αγώνες.

«Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών και το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ταξιδεύει στα Γιάννινα για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (07.05) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμειναν μέσα για θεραπείες, ενώ τέλος ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για Βραζιλία με ειδική άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για τα Γιάννινα», αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.