ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αυξημένη η ζήτηση εισιτηρίων για το Κυριακάτικο (08/05) αθηναϊκό ντέρμπι!

Για την μεγαλύτερη προπώληση εισιτηρίων στους αγώνες των πλέι οφς της Super League κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΚ που περιμένουν περισσότερους από 20.000 θεατές στο Κυριακάτικο (08/05, 19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αυξημένη η ζήτηση εισιτηρίων για το Κυριακάτικο (08/05) αθηναϊκό ντέρμπι!

Πιένες αναμένεται να γνωρίσει το ΟΑΚΑ την Κυριακή το βράδυ (08/05, 19.30) μ' αφορμή το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού για την 7η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League.

Κάτι το όνομα του αντιπάλου, κάτι η κρισιμότητα της αναμέτρησης, με διακύβευμα την ευρωπαϊκή έξοδο (σ. ο Παναθηναϊκός έχει δύο πόντους περισσότερους από την 5η «Ένωση» ευρισκόμενος στην 3η θέση που οδηγεί στο Conference League, σίγουρα) οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί φαίνονται ν' ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και των παικτών του κι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών».

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους της ομάδας, η προπώληση των εισιτηρίων είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και playoffs, αφού εκτός από τα 16.000 διαρκείας, έχουν ήδη προπωληθεί 5.000 εισιτήρια και όσο πλησιάζουμε στο ματς η ζήτηση γίνεται ολοένα μεγαλύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον εκλείπουν οι περιορισμοί και η ανάγκη επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού.