Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Φορτούνη, μένουν εκτός Μπα, Σισέ, Μανωλάς

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Φορτούνη που μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Φορτούνη, μένουν εκτός Μπα, Σισέ, Μανωλάς

Για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα παίξουν σε αυτή την αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για τη Θεσσαλονίκη και σήμερα (7/5) ολοκληρώνεται η προετοιμασία.

Στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη προέκυψε πρόβλημα με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Θα μείνει εκτός λόγω μίας ενόχλησης που αισθάνθηκε όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Επίσης εκτός αναμένεται να μείνουν οι Μπα, Σισέ, Ονιεκούρου και Μανωλάς. Για τον Νιγηριανό ήταν αναμενόμενο, ενώ οι υπόλοιποι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα μείνουν εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη.

Κατά άλλα επιβεβαιώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τους "κίτρινους" έχοντας στην αποστολή του αρκετά πρόσωπα από τη Β' ομάδα. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής για τη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Το δεδομένο είναι ότι θα πάρουν ευκαιρίες αρκετά παιδιά από την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα και ήδη στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχαν οι Κίτσος, Μαρίνος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης.