ΑΕΚ: Με πλάνο Τούμπας και κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα εμπιστευτεί και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό το πλάνο της Τούμπας.

ΑΕΚ: Με πλάνο Τούμπας και κόντρα στον Παναθηναϊκό

Όλα τα λεφτά είναι για την ΑΕΚ το παιχνίδι της Κυριακής (8/5) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να κερδίσει έδαφος στη "μάχη" που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και έχει δύο βαθμούς λιγότερους από τους "πράσινους".

Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης, διότι σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα, αφού ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει στη βαθμολογία.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ετοιμάζει την ομάδα του γι' αυτό το ματς και όλα δείχνουν ότι θα εμπιστευτεί το πλάνο της Τούμπας. Δηλαδή σκοπεύει να ξεκινήσει με τον Στάνκοβιτς στην εστία και τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Χατζισαφί στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παίξουν βασικοί οι Κριχόβιακ και Σιμάνκσι, ενώ ο Μάνταλος θα έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Τσούμπερ και Γκαρσία θα ξεκινήσουν στα άκρα, ενώ ο Άμραμπατ αναμένεται να καλύψει και πάλι το κενό του Αραούχο.