Ίδια πρόσωπα, ίδια φιλοσοφία και στην Ελβετία!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη. Χρόνο θα πάρουν και οι Νάτχο, Μεριά.

Ίδια πρόσωπα, ίδια φιλοσοφία και στην Ελβετία!

Ο Ολυμπιακός έδωσε την Κυριακή το φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ή έπαιξαν ελάχιστα με την Λουκέρνη, να στείλουν τα δικά τους… μηνύματα.

Βέβαια, η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν αποτελεί κριτήριο για την εικόνα που παρουσίασαν οι «ρεζέρβες», ωστόσο, αυτό που κράτησε ο Μαρτίνς ήταν ότι είδε διάθεση απ’ όλους.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν φαίνεται ότι κάποιος από τις «ρεζέρβες» θα καταφέρει να μπει… σφήνα στην ενδεκάδα του αγώνα της Ελβετίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την εντύπωση και σήμερα, ότι ετοιμάζει την ενδεκάδα που παρέταξε και στο 4-0 του Καραϊσκάκη. Σκοπεύει δηλαδή να πάει με τους ίδιους παίκτες και την ίδια φιλοσοφία, καθώς κακά τα ψέματα ο επαναληπτικός στην Λουκέρνη αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι!

Στο αεροπλάνο για την Ελβετία θα μπουν και οι Μεριά – Νάτχο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να τους δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής, έτσι ώστε να μπουν σιγά-σιγά κι εκείνοι στο κλίμα της ομάδας. Ήδη με τον Ατρόμητο Πειραιά πήραν μία πρώτη «γεύση».