Άρης: Με απουσίες και αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης και ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζει αλλαγές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Άρης: Με απουσίες και αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό (8/5) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League 1 και Χέρμαν Μπούργος θα έχει αρκετές απουσίες γι' αυτή την αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της σημερινής (7/5) προπόνησης ο Αργεντινός προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Σίγουρα θα είναι εκτός ο τιμωρημένος Καμαρά, ο τραυματίας Γκάνεα, ενώ ο Σάσα αισθάνεται ενοχλήσεις. Πάλμα και Μαντσίνι θα είναι το δίδυμο του Άρη στην επίθεση με τν Μπούργος να σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2.

Ο Ιτούρμπε αναμένεται να ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Γκάμα θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του πάρει ο Γκαρσία. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Γκάνεα, Σούντγκρεν και Εμπακατά θα είναι οι δύο μπακ, αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιος θα παίξει αριστερά.