Ολυμπιακός: Το «θέλω» του Ρόνι Λόπες και πώς μπορεί να γίνει ανατροπή παραμονής

Ο Ρόνι Λόπες άλλαξε την ιστορία του με τις εμφανίσεις του κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ και πλέον όλα είναι πιθανά για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το «θέλω» του Ρόνι Λόπες και πώς μπορεί να γίνει ανατροπή παραμονής

Ο Ρόνι Λόπες είχε ξεχαστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και επιστρατεύτηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνο το γκολ που έβαλε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων φάνηκε να αλλάζει όλη του την εικόνα. Στην Τούμπα έπαιξε βασικός και όχι μόνο σκόραρε, αλλά ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος φαίνεται να αλλάζει τη μοίρα του στο μεγάλο λιμάνι όπως γράφει και το "ΦΩΣ" της Παρασκευής (6/5). Και τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση είναι συγκεκριμένα για τον Ρόνι. Ο ίδιος δεν το έχει κρύψει ότι θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δουλεύει σε υψηλό επίπεδο και καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του.

Μπορεί μέσα από τον Ολυμπιακό να αλλάξει τη μοίρα της καριέρας του και έχει δει με θετικό μάτι αυτή την προοπτική. Δούλεψε σκληρά και έχασε τα περιττά κιλά για να αποδώσει στην ομάδα. Στη συνέχεια έμεινε πίσω και τον Ιανουάριο αρνήθηκε να πάει στην Τουρκία θεωρώντας ότι είναι ένα πισωγύρισμα για την καριέρα του. Έτσι ο χρόνος του περιορίστηκε μέχρι που έγινε ότι με τον ΠΑΣ.

Πως μπορεί να αλλάξει τώρα το πράμα; Η οψιόν αγοράς είναι ύψους 9 εκατ. ευρώ, αλλά είναι γνωστό πως δεν γίνεται πάντα ότι προβλέπουν οι οψιόν. Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν την περίπτωση του και σκοπεύουν να ρωτήσουν τη Σεβίλλη για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος θέλει να μείνει, αλλά το θέμα είναι να παίζει και να έχει ρόλο και φυσικά να βρεθεί η φόρμουλα για να γίνει. Και η Σεβίλλη ξέρει ότι τα 9 εκατ. δεν θα τα βρει ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από κανένα άλλο κλαμπ. Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα ενός νέου δανεισμού.