Καταρρέει ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» έχασαν 1-0 από την ΑΕΛ γνωρίζοντας την πέμπτη τους ήττα σε έξι φιλικά παιχνίδια.

Καταρρέει ο Παναθηναϊκός!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Παναθηναϊκός και από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας αποδεικνύεται πως το πρόβλημα είναι σοβαρό. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από την ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Λάρισα.

Αυτή η ήττα ήταν η πέμπτη που γνώρισε ο Παναθηναϊκός στα έξι φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει. Για δεύτερο σερί παιχνίδι οι «πράσινοι» έμειναν χωρίς γκολ, ενώ δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά η Λάρισα έδειξε να πατάει καλά και να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μόλις στο 6’ οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ με τον Πίτι να βγαίνει απέναντι από τον Διούδη και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του τριφυλλιού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αλλάξει μοίρα του, παρά μόνο μετά τις αλλαγές που έκανε ο Δώνης η ομάδα του έβγαλε μία επιθετικότητα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον ΠΑΟ να γνωρίζει ακόμα μία ήττα.

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον (57′ Γκέκας), Σαΐτι, Γρομιτσάρης, Μόρας (38′ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρσι (57′ Φριουί), Κούνιτς (46 Νούνιτς), Πίτι (57′ Καρανίκας), Ντέλετιτς, Σαχίτι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον (63′ Κουλιμπαλί), Μαυρομμάτης (63′ Οικονόμου), Κουρμπέλης, Πούγγουρας (63′ Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (63′ Ινσούα), Κάτσε (63′ Τζανδάρης), Δώνης, Μουνιέ (63′ Χατζηγιοβάννης), Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης (63′ Χατζηγιοβάννης).