ΑΕΚ: Και με τη... βούλα δικός της ο Τσούμπερ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του Στίβεν Τσούμπερ. Λίγο νωρίτερα η Γερμανική ομάδα είχε από την πλευρά της γνωστοποιήσει την πώληση του Ελβετού μεσοεπιθετικού.

ΑΕΚ: Και με τη... βούλα δικός της ο Τσούμπερ!

Με μια λιτή ανακοίνωση - 22 λέξεων - η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά του Στίβεν Τσούμπερ.

Η «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ».

Είχε προηγηθεί από πλευράς των Γερμανών η επισημοποίηση της πώλησης του παίκτη

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η «Ένωση» είχε ενημερώσει την Γερμανική ομάδα ότι θα ασκήσει το δικαίωμα της για ...μονιμοποίηση του Ελβετού διεθνούς μεσοπιθετικού, που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός με τα χρώματα της.

Τότε η συμφωνία ήταν δανεισμός για ένα χρόνο (αντί 400.000 ευρώ) και οψιόν αγοράς του παίκτη αντί 1,6 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η ΑΕΚ προχώρησε σ' αυτή την κίνηση παρότι είχε υποχρέωση ν' απαντήσει στους Γερμανούς έως την τελευταία ημέρα του Μάη (31/05).

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τον Τσούμπερ η ΑΕΚ έχει υπογράψει, από πέρσι, συμβόλαιο που εκπνέει το 2025 και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρχουν τα τυπικά (ανακοίνωση και παρουσίαση)