Στην αναμονή ο Ρούι Φόντε

Ο 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός που είναι στην πόρτα της εξόδου από την Φούλαμ και πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, περιμένει ειδοποίηση από τους Λονδρέζους, αλλά και τις εξελίξεις με τον Σολδάνο.

Στην αναμονή ο Ρούι Φόντε

Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί μεθοδικά για την ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή. Ο Φράνκο Σολδάνο που έκανε και δηλώσεις αποθεώνοντας τους «ερυθρόλευκους», είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία πρόταση στα 2.7εκ. ευρώ, αλλά η Ουνιόν Σάντα Φε δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποδεχτεί προσφορές κάτω των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η προσπάθεια πάντως από πλευράς «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν τελικά να «ψήσουν» τους Αργεντινούς.

Αν δεν προχωρήσει ωστόσο του Σολδάνο ή για την ακρίβεια, αν καταλάβουν στο λιμάνι ότι δεν υπάρχει πλέον σημείο επαφής, τότε θα πάει αμέσως στις εναλλακτικές λύσεις.

Μία εξ αυτών είναι ο Ρούι Φόντε. Ο 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο στην αναμονή. Μπορεί να μην έχει επέλθει οριστική συμφωνία Ολυμπιακού και Φούλαμ, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι είναι μία περίπτωση που οι Πειραιώτες ελέγχουν απόλυτα και αν το αποφασίσουν, τότε ο Φόντε θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα.