Ολυμπιακός: Αυτός κι αν ήταν σαν στο σπίτι του

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιξε στην Τούμπα ως αντίπαλος για μία ακόμη φορά όπως αγωνιζόταν εκεί ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Κι ο Ολυμπιακός έχει πάρει πολλά από τον εξτρέμ του στην έδρα που δεν έχει ηττηθεί φέτος σε τρία ματς.

Ολυμπιακός: Αυτός κι αν ήταν σαν στο σπίτι του

Για μία ακόμη φορά ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπως αγωνιζόταν εκεί όταν ήταν παίκτης του. Ο γεννημένος στην Ολλανδία Αφρικανός εξτρέμ του Ολυμπιακού έκανε πάρτι από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο και από την πρώτη στιγμή, με το σουτ που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης, έδειξε ότι ήταν έτοιμος να κάνει τη διαφορά, την ανατροπή και την επισφράγιση τίτλου.

Ο Γκάρι είχε τη φοβερή συνεργασία με τον Ελ Αραμπί προτού σερβίρει στον Λόπες το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ήταν μέσα στις περισσότερες επιθέσεις του Ολυμπιακού στο διάστημα της απόλυτης κυριαρχίας του. Κι ήταν λογικό, αφού ο Ροντρίγκες την ξέρει την Τούμπα απέξω κι ανακατωτά. Άλλωστε και στο 0-0 του Κυπέλλου είχε μπει φουριόζος σαν να ήταν η έδρα του και είχε πασάρει έξοχα δυο φορές στον Μασούρα, με την πρώτη φορά να παρεμβαίνει ο Πασχαλάκης και τη δεύτερη να ακυρώνεται το γκολ του Έλληνα άσου στο όριο.

Ο Ροντρίγκες είχε βάλει με τον ΠΑΟΚ δεκατρία γκολ στη διετία που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τα δώδεκα να τα έχει σημειώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μόνο ένα είχε βάλει εκτός έδρας, στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, σε ματς όπου είχε δώσει και ασίστ.

Στόχος του Ροντρίγκες, ένας απ' όλους δηλαδή, στη νέα σεζόν θα είναι να πετύχει κι ένα γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αν και με τις εμφανίσεις που έχει κάνει απέναντί του (πρωταγωνιστής και στο 2-1 του Φαλήρου στο πρωτάθλημα), δείχνει ότι την «έχει» για τα καλά την πρώην ομάδα του και δημιουργεί άνετα απέναντί της στους συμπαίκτες του.