Παπασταθόπουλος: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, ακόμα καλύτεροι του χρόνου»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε μία αναδρομή στη σεζόν με αφορμή τη φιέστα της Τούμπας και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος την επόμενη χρονιά.

Παπασταθόπουλος: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, ακόμα καλύτεροι του χρόνου»

Στις δηλώσεις του μετά τη φιέστα στην Τούμπα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν μίλησε μόνο για όλα όσα έγιναν φέτος, αλλά υποσχέθηκε έναν καλύτερο Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρωτάθλημα: «Το αφιερώνουμε σε όλη την ομάδα. Ήταν μία χρονιά με πολλές δυσκολίες. Το αξίζαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα σε μία δύσκολη έδρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά που είχαμε ήταν ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε μία σταθερότητα στα αμυντικά μας καθήκοντα. Όταν οι άλλες ομάδες είχαν κοιλιά, εμείς ήμασταν εκεί και παίρναμε νίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε εμείς λάθη και δεν παίξαμε καλά. Αυτά θα πρέπει να τα βελτιώσουμε και να τελειώσουμε ακόμα καλύτερα το πρωτάθλημα όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε για να είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός του χρόνου».

Για την εμπειρία που μεταλαμπαδεύει στους νέους: «Υπάρχουν πολλά έμπειρα παιδιά στον Ολυμπιακό, όπως ο Αβραάμ που είναι ο πιο έμπειρος απ’ όλους και έχει τους περισσότερους τίτλους. Είναι σημαντικό τα νέα παιδιά να έχουν έμπειρους ανθρώπους να τους καθοδηγούν, γιατί εκείνοι θα είναι την επόμενη μέρα εδώ και εκείνοι θα είναι το μέλλον του Ολυμπιακού».

Για τη δική του φετινή παρουσία: «Έπαιξα αρκετά παιχνίδια. Στην αρχή είχα κάποιες δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και με πήγε λίγο πίσω. Στη συνέχεια θεωρώ ότι παρουσίασα ένα καλό πρόσωπο και το σημαντικό για εμένα είναι ότι έστω λίγο βοήθησα τον Ολυμπιακό για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο στόχος μου είναι όσο παίζω, έχω έναν χρόνο ακόμη στον Ολυμπιακό, να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου και να πάρω πολλούς τίτλους».