Κρέσπο: «Έχουμε μπροστά μας πολλά όμορφα πράγματα θέλουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε πως η ομάδα του έχει όμορφα πράγματα μπροστά της. Θέλουν τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, όπως δήλωσε. 

Κρέσπο: «Έχουμε μπροστά μας πολλά όμορφα πράγματα θέλουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο»

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο:

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

«Είχα μια ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα, θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα είμαι».

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα με συγκεκριμένο στόχο. Αν και ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική; Ο λόγος;

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γιατί στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, δεν τους αφήσαμε να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, σε 20 λεπτά πέτυχαν δύο γκολ, έπαιξαν άμυνα για να κρατήσουν το αποτέλεσμα που είναι λογικό. Χάσαμε το μυαλό μας σε αυτά τα 15-20 λεπτά και ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ να τελειώσουμε το ματς, όμως μας στοίχισε το κακό μας διάστημα».

Θα σας επηρεάσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας;

«Ελπίζω όχι. Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε μπροστά μας πολλά όμορφα πράγματα θέλουμε τη δεύτερη θέση, θέλουμε το Κύπελλο. Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε το επίπεδο των εμφανίσεων που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».