Η «μάχη» του Ολυμπιακού για Γκιγιέρμε

Τα 4 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Ντεπορτίβο για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο χαφ, τον οποίο «καίγεται» να αποκτήσει γρήγορα η ομάδα του Πειραιά και η Σάο Πάολο.

Η «μάχη» του Ολυμπιακού για Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν ένα «εξάρι» όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου να κλείσουν την τρύπα στη μεσαία γραμμή. Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με την περίπτωση του Γκιγιέρμε τον οποίο έχει βγάλει στο… σφυρί η Ντεπορτίβο. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για τον Βραζιλιάνο χαφ.

Τα Μέσα στην Ισπανία φιλοξενούν αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Γκιγιέρμε και για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του. Σύμφωνα με τους Ίβηρες η Λα Κορούνια ελπίζει πως θα βρεθεί ο τρόπος για να παραχωρηθεί ο Γκιγιέρμε.

Όπως αναφέρουν στην Ιβηρική Χερσόνησο ο Ολυμπιακός και η Σάο Πάολο είναι οι δύο ομάδες που έχουν ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή. Η Ντεπορτίβο μπορεί να μην θέλει τον παίκτη, αλλά για να τον παραχωρήσει ζητάει 4 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πλησιάζουν αυτό το ποσό όπως παραδέχονται τα ισπανικά Μέσα.

Η πρόταση της Σάο Πάολο είναι πολύ χειρότερη και πολύ πιο μακριά από αυτά που ζητάει η Ντεπορτίβο για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος και η οικογένεια του είδαν με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Σάο Πάολο και της επιστροφής στη Βραζιλία, όμως, η πρόταση των συμπατριωτών του δεν είναι καθόλου καλή. Το μόνο σίγουρο όπως γράφουν στην Ισπανία είναι πως το μέλλον του Γκιγιέρμε βρίσκεται μακριά από τη Ντεπορτίβο.