ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Παναγιώτης Γκίνης

Σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης έσω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Γκίνης.

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Παναγιώτης Γκίνης

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η επέμβαση αποκατάστασης που υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Γκίνης, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, χειρουργήθηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη (4/5).

«Σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης έσω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο υποβλήθηκε ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας, Παναγιώτης Γκίνης, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η επέμβαση έγινε με απόλυτη επιτυχία και ο Παναγιώτης Γκίνης θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Παναγιώτη, σιδερένιος και γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους!», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Γκίνη.