Ολυμπιακός: Ο Σισέ ξανά στην «εξίσωση», αλλά δεν έχει τον πρώτο λόγο για Τούμπα

Ο Παπέ Σισέ ξαναμπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως να μην έχει εκτός «κάδρου» τον Ουσεϊνού Μπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4/5).

Ολυμπιακός: Ο Σισέ ξανά στην «εξίσωση», αλλά δεν έχει τον πρώτο λόγο για Τούμπα

H αντίδραση του Παπέ Σισέ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, είχε ως αποτέλεσμα να μπει για λίγα 24ωρα στον «πάγο» από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έκανε μόνος του προπόνηση, ενώ είδε το όνομά του να βρίσκεται εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενος και για τον ίδιο ο αποκλεισμός του από το ματς της Κυριακής (1/5), καθώς είχε ακούσει ήδη τα... γκάζια από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Την Δευτέρα (2/5) ο Πέδρο Μαρτίνς τον φώναξε τελικά να κάνει κανονικά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και να βάλει ένας τέλος σε αυτή την τρόπον τινά «ποινή αποκλεισμού» ολίγων ημερών που του επέβαλε.

Το πρώτο ερώτημα αφορά αν ο Πορτογάλος τον υπολογίζει για βασικό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4/5). Η απάντηση είναι ότι ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει στο «κάδρο» για να παίξει στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, από τη στιγμή κιόλας που ο Κώστας Μανωλάς είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Για την ώρα λοιπόν, ο Σισέ δεν είναι το φαβορί... Ας μπει πρώτα στην αποστολή και... βλέπουμε αν ο Μαρτίνς θα μπορεί να τον έχει στο μυαλό του για το αρχικό πλάνο.

Ούτως ή άλλως, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του. Αποθεραπεία έκαναν την Δευτέρα (2/5) όλοι όσοι έπαιξαν με τον ΠΑΣ, σε χαλαρό τέμπο θα προπονηθούν και την Τρίτη (3/5). Οπότε, δοκιμές δύσκολα θα γίνουν...