Μαρτίνς: «Δεν είναι ευκαιρία για εκδίκηση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως δεν βλέπει το παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ ως ευκαιρία για εκδίκηση μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ενώ έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα τραυματισμών που βασανίζουν τον Ολυμπιακό.

Μαρτίνς: «Δεν είναι ευκαιρία για εκδίκηση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ (4/5, 19:00, Novasports Prime). Μια αναμέτρηση στην οποία οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκαθαρίζοντας πως δεν αποτελεί ευκαιρία για… εκδίκηση λόγω του αποκλεισμού στο Κύπελλο. Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός σημειώνοντας πως μοναδική βέβαιη απώλεια είναι εκείνη του Κώστα Μανωλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για το εάν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαν ευκαιρία για εκδίκηση: «Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας».

Για τα προβλήματα: «Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά, που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους».

Για το αν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: «Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση».