Αστέρας – Λαμία 0 - 2: «Πάτησε γκάζι» και ελπίζει…

Η Λαμία επικράτησε με σκορ 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη αποσπάστηκε 4 βαθμούς του Απόλλωνα Σμύρνης και αισιοδοξεί για την παραμονή της στη Super League 1.

Αστέρας – Λαμία 0 - 2: «Πάτησε γκάζι» και ελπίζει…

Η Λαμία ήθελε πάρα πολύ να πάρει αυτό το ματς και πάλεψε πολύ για να το καταφέρει κερδίζοντας τελικά με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πλέον η ομάδα της Φθιώτιδας απέχει 4 βαθμούς του Απόλλωνα Σμύρνης και διατηρεί διαφορά ασφαλείας ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική των play out.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ήταν περισσότερο στην επίθεση συνολικά στο παιχνίδι, όμως δεν έβγαζε τελικές.

Η Λαμία απείλησε με τον Μανούσο στα μισά του πρώτου μέρους, με τον επιθετικό των φιλοξενουμένων να μην συγχωρεί το λάθος του Χριστόπουλου και να κάνει τη δεύτερη ευκαιρία γκολ βάζοντας τη Λαμία μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ήταν εμφανές ότι οι Φθιωτοί ήθελαν πολύ περισσότερο το ματς, πίεζαν, έτρεχαν, ζητούσαν το γκολ.

Στην επανάληψη έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους «θωρακίζοντας» την άμυνά τους και είναι αλήθεια πως οι Αρκάδες απείλησαν δύο φορές τον Σαράνοφ που πάντως φώναξε «παρών».

Το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Προβυδάκη πάντως στο 80’ έβαλε… τέλος στα «καρδιοχτύπια», καθώς η Λαμία «σφράγισε» τη νίκη της και την διαφύλαξε έως το τέλος, μαθαίνοντας παράλληλα και τα… ευχάριστα από τη Νίκαια με την επικράτηση του Ιωνικού επί του Απόλλωνα.

Μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-2

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερς: Μανούσος (45’, Προβυδάκης (80’)

Κίτρινες: -

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα- Άλβαρες, Χριστόπουλος, Ατιένθα- Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (62’ Ιγκλέσιας) - Μιχόπουλος (61’ Μπενίτο), Σονί, Σίτο (82’ Γ. Παπαδόπουλος )-Μπαράλες

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ -Τζανετόπουλος, Λούκας, Σιμόν, Προβυδάκης, Σαραμαντάς Τζανδάρης, Μπεχαράνο (85’ Γκέντσογλου), Τιρόνε (65’ Νούνιες) -Μανούσος (85’ Αραμπούλι), Καραμάνος (74’ Ρόμανιτς)