ΑΕΚ: Στα Σπάτα βρέθηκε την Δευτέρα (2/5) ο Αλμέϊδα

Ο Ματίας Αλμέϊδα ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στην Τούμπα επέστρεψε στην Αθήνα και την Δευτέρα (2/5) βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. 

ΑΕΚ: Στα Σπάτα βρέθηκε την Δευτέρα (2/5) ο Αλμέϊδα

Ο Ματίας Αλμέϊδα αποτελεί τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και προτού αναλάβει τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι επιθυμεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον σύλλογο και σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του.

Την Δευτέρα (2/5) ο 48χρονος τεχνικός επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, Γιάννη Παπαδημητρίου και το απόγευμα μετά την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στα Σπάτα και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Ο ίδιος ο Αργεντινός προπονητής επέλεξε να μην έχει επαφές σε προσωπικό επίπεδο με την πρώτη ομάδα τονίζοντας πως δεν θέλει να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο νυν τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε ενδοιασμούς ακόμη και για την παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας θέλοντας να μην ενοχλήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και το επιτελείο του. Όμως τα στελέχη της ΑΕΚ του ξεκαθάρισαν πως δεν θα έχει επαφή με την αποστολή της ομάδας και έτσι πείστηκε να βρεθεί στο γήπεδο.