Ολυμπιακός: Στη... γωνία οι τούρκικες ομάδες για Κούντε

Ο Πιερ Κούντε «εμφανίστηκε» στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, αλλά πλέον δεν αποτελεί μυστικό ότι τον έχουν «πλευρίσει» τούρκικοι σύλλογοι. Κάτι που είχε συμβεί και τον χειμώνα.

Ολυμπιακός: Στη... γωνία οι τούρκικες ομάδες για Κούντε

Θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων αν ο Πιερ Κούντε παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν. Ο Καμερουνέζος χαφ που ήταν εξαφανισμένος ειδικά μέσα στο 2022, έπαιξε αντί του Εμβιλά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε άλλος να περάσει στη θέση του Γάλλου που είχε ξεμείνει από βενζίνη.

Τί συμβαίνει λοιπόν με τον Κούντε; Η αποχώρησή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Βέβαια, για να αποχωρήσει, θα πρέπει να έρθει και η κατάλληλη πρόταση.

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στο παρελθόν με ποδοσφαιριστές που εμφανίζονταν με το ενάμισι πόδι εκτός Ρέντη, αλλά στο τέλος έμεναν γιατί δεν ερχόταν το ανάλογο αντίτιμο.

Ο Κούντε είχε απασχολήσει τον χειμώνα τον τουρκικό Τύπο. Πράγματι, ομάδες από τη γειτονική χώρα είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, όμως, η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το καλοκαίρι, καθώς τούρκικες ομάδες περιμένουν στη... γωνία για να κάνουν την κίνησή τους.

Το ερώτημα που γεννάται βεβαίως, θα έχει να κάνει με το πότε θα έρθει η προσφορά που λέγεται ότι θα καταφτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ. Μοιάζει κομματάκι δύσκολο να έρθει μέσα στον Μάιο ή ακόμη-ακόμη και στα μέσα Ιουνίου.

Μην σας προκαλέσει δηλαδή εντύπωση αν τον δείτε να πηγαίνει στην Εθνική Καμερούν για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ίσα-ίσα που θα είναι και το πιο φυσιολογικό...

Ίσως χρειαστεί να γίνει υπομονή με τον Κούντε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς γνωρίζοντας οι ενδιαφερόμενοι ότι ο Αφρικανός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς, θα κοιτάξουν να κερδίσουν χρόνο, έτσι ώστε να τον πάρουν... κοψοχρονιά. Κλασική τακτική...