ΠΑΟΚ: Κρατάει τον Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Σάστρε και ο τελευταίος θα παραμείνει στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Κρατάει τον Σάστρε

Ο Σάστρε έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως θα συνεχίσει να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα και τα επόμενα χρόνια.

Η ισπανική ιστοσελίδα FutbolMallorca αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς ανεξάρτητα με τον όρο που υπάρχει στην συμφωνία με την Μαγιόρκα για το ποσοστό πάνω από 50% συμμετοχής στους επίσημους αγώνες της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρατήσει τον Τζουάν Σάστρε. Ο σύλλογος σχεδιάζει να ενεργοποίησει την οψιόν αγοράς σχεδόν 500.000 ευρώ για τον δεξιό μπακ της Μαγιόρκα.

Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεωτική επιλογή αγοράς σε περίπτωση που ο 24χρονος αμυντικός παίξει πάνω από το 50% των λεπτών στην ελληνική διοργάνωση, αλλά η ελληνική ομάδα αποφάσισε να την εκτελέσει ούτως ή άλλως ακόμα κι αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θα εκτελούσαν υποχρεωτικά την εν λόγω επιλογή.

Στον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του Σάστρε. Ο Μαγιορκάνος αμυντικός έχει παίξει συνολικά 15 επίσημους αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με την οποία έχει πετύχει δύο γκολ και θεωρείται ο αντικαταστάτης του βασικού δεξιού μπακ Λύρατζη για την επόμενη σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα.