Στάνκοβιτς: «Καταστροφή αν δεν βγούμε Ευρώπη»

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του στην Τούμπα.

Στάνκοβιτς: «Καταστροφή αν δεν βγούμε Ευρώπη»

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς τόνισε ότι για την ΑΕΚ δεν είναι αρκετός ο βαθμός κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αυστριακός γκολκίπερ του «Δικεφάλου» είπε ξεκάθαρα ότι μονόδρομος ήταν η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το ατομικό λάθος που κόστισε ξανά στην ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια. Σκοράραμε, δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε την ομάδα του, εμείς χάσαμε τη συγκέντρωση μας, και οι δύο ομάδες την έχασαν. Στο δεύτερο δημιούργησαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Τελικά φεύγουμε με ένα βαθμό».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ήρθαμε να κερδίσουμε, φεύγουμε με ένα βαθμό. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς, πρέπει επιτέλους να κερδίσουμε εντός έδρας για να βγούμε στην Ευρώπη στο τέλος».

Για τον Αλμέιδα: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στην έξοδο στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια. Μετά από αυτό πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε για τον νέο προπονητή».

Για τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με τη διαιτησία. Υπήρξαν λάθη σε φάσεις 50-50. Δεν βοηθηθήκαμε. Ένα παράδειγμα η φάση που κόπηκε όταν είχαμε ευκαιρία για αντεπίθεση. Θα μπορούσε να μετατραπεί σε ευκαιρία, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για τη διαιτησία».

Για τη μάχη της Ευρώπης: «Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς στην έδρα μας. Θα είναι καταστροφή αν δεν βγούμε στην Ευρώπη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας προσηλωμένο στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν».