Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο - Δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε το γκολ»

Το σχόλιο του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι της Τούμπας. 

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο - Δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε το γκολ»

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο και αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: «Αν με ρωτάγατε πριν το παιχνίδι, θα έλεγα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της κατάστασης μας, έχουμε παίξει 16 περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με τις άλλες ομάδες, που ειναι περίπου 3 μήνες διαφορά. Εξαιτίας αυτών υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τραυματισμών, Προερχόμασταν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο παίξαμε περισσότερα από 90 λεπτά ήμουν σίγουρος πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι» και συνέχισε:

«Βλέποντας όλη την εικόνα και με την ευκαιρία που είχαμε στο τέλος, είμαι δυσαρεστημένος που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κυριαρχήσαμε, αλλά ταυτόχρονα η ΑΕΚ ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε πειράχτηκε κάπως το μυαλό μας γιατί δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε, αλλά έτσι είναι ο κανονισμός. Συνολικά αξίζαμε κάτι καλύτερο.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τόσο ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το ένα δύσκολο παιχνίδι μετά το άλλο, Μαρσεϊγ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα, αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να το διαχειριστούμε. Πρέπει να υπολογίζεις το ρίσκο του τραυματισμού και της επιβάρυνσης. Ελπίζω να έχουμε επιστροφές για το ματς της Τετάρτης, θα το δούμε μέρα με τη μέρα».