Οφρυδόπουλος: «Αξίζουν μπράβο για την εμφάνιση, τελικός με τον Παναθηναϊκό»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε τη δική του διάσταση για την ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οφρυδόπουλος: «Αξίζουν μπράβο για την εμφάνιση, τελικός με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του και για την εικόνα που παρουσίασαν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο υπηρεσιακός τεχνικός δεν έκρυψε ότι σε αυτό το σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα, ο στόχος είναι οι βαθμοί και όχι οι καλές εμφανίσεις για να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Συγκεκριμένα είπε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση, κρατήσαμε μπάλα. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και τους αξίζουν μπράβο. Ας είμαστε ρεαλιστές, όμως. Κυνηγάμε τους βαθμούς. Τρεις ομάδες είναι για δύο θέσεις ή για μία».

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ που έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά, ίσως να δικαιούμασταν και κάτι παραπάνω. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είναι το σημαντικότερο της χρονιάς (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 8 Μαϊου στο ΟΑΚΑ)».

«Απέναντι στον ΠΑΟΚ πρεσάραμε και τρέξαμε μέχρι τέλους. Απουσίες είχαν και οι δυο ομάδες. Εμείς δυσκολευτήκαμε στη διαχείριση του παιχνιδιού. Την ιστορία την γράφουν οι παρουσίες και όχι οι απουσίες».