Σένκεφελντ: «Στον Παναθηναϊκό έχουμε αυτοπεποίθηση…»

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και το αποφασιστικό βήμα του «τριφυλλιού» για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σένκεφελντ: «Στον Παναθηναϊκό έχουμε αυτοπεποίθηση…»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο 1-0 επί του Άρη στην Λεωφόρο, Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του με ορίζοντα μία θέση στο επόμενο Europa Conference League.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι η ομάδα έπαιζε καλά. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, υπήρχε πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο όντως, δεν παίξαμε καλά, και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα που παίζει με 10 παίκτες, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πράγματι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην χάσει αυτή την αυτοπεποίθηση».

«Προετοιμαζόμαστε καλά για κάθε παιχνίδι, πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά που έχει αποκτήσει η ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».