ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Τούμπα...

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στην Τούμπα που αφήνει το «Δικέφαλο του Βορρά» στο -13 από την κορυφή και την «Ένωση» στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Τούμπα...

Με μια άβολη ισοπαλία ολοκληρώθηκε το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Super League.

ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 που αφήνει τους Θεσσαλονικείς στο -13 από την κορυφή και την «Ένωση» στο -2 από την 3η θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη.

Παράλληλα επέκτεινε το αήττητο της ομάδας του Λουτσέκου κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στα 13 ματς...

Με ρυθμό κι επιθετικότητα εκατέρωθεν ξεκίνησε το ματς.

Στο 4' ο Άμραμπατ βρήκε το δοκάρι αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη λόγω οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Τσόλακ βρήκε δίχτυα αλλά γκολ δεν μέτρησε αφού χρησιμοποίησε το χέρι του για να στρώσει την μπάλα.

Η «Ένωση» προηγήθηκε (15') με μονοκόμματο σουτ (με το καλάμι) του Άμραμπατ μετά από ασίστ του Κριχόβιακ που ακολούθησε γύρισμα του Χατζισαφί.

Η ισοφάριση του «δικεφάλου του βορρά» ήρθε με τον Τσόλακ από πάσα του Μουργκ που είχε κλέψει από τον Τσούμπερ (27')

Ως το ημιχρόνο υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με κορυφαία του Άμραμπατ, που μ' εξουδετερωμένο τον Πασχαλάκη μετά από απόκρουση σε κεφαλιά του Μάνταλου αστόχησε εξ επαφής!

Στην επανάληψη ο Στάνκοβιτς με διαφορά δευτερολέπτων σταμάτησε Σάστρε και Ζίβκοβιτς, ενώ ο Τσούμπερ δεν βρήκε στόχο απέναντι στον Πασχαλάκη.

Ωστόσο η κορυφαία ανήκε στον νεοεισελθόντα Νέλσον Ολιβέιρα που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι (82').

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Φράνσον στα κιτρινόμαυρα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ –ΑΕΚ 1-1

Γήπεδο Τούμπας

Σκόρερς: 27’ Τσόλακ – 15’ Άμραμπατ

Διαιτητής: Καμπάκοφ (Βουλγαρία).

Κίτρινες κάρτες: Μίτριτσα, Σάστρε - Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Κριχόβιακ, Μήτογλου.

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Τέιλορ (68' Λύρατζης), Βαρέλα (λ.τρ. 46' Ίνγκασον), Μιχάι, Σάστρε - Σοάρες (74' Κούρτιτς), Σβαμπ - Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Μιτρίτσα (82' Άκπομ) - Τσόλακ (82' Άκπομ).

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86' Φράνσον) - Λ. Γκαρσία, Άμραμπατ (92' Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.