Ροντρίγκες: «Παλέψαμε έως το τελευταίο δευτερόλεπτο…»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες που ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη (3-2), μίλησε για τη σημασία των τριών βαθμών.

Ροντρίγκες: «Παλέψαμε έως το τελευταίο δευτερόλεπτο…»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είπε πολλά και ενδιαφέροντα μετά το νικηφόρο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Για τους λόγους που δυσκολεύτηκε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν έπρεπε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Βρήκαμε τη δύναμη και παλέψαμε έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ευτυχώς, γιατί κερδίσαμε και κάναμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Παίξαμε σήμερα κυρίως για τον κόσμο μας».

Για το αν είναι πλέον ψυχολογικό το γεγονός ότι δεν τελειώνει νωρίτερα τα ματς: «Νομίζω ότι το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Όταν φτιάχνεις ευκαιρίες θα βάλεις και γκολ. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς φάσεις ».

Για το γκολ του και το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη: «Προσπαθώ για το γκολ, το έψαξα και το πέτυχα. Ήθελα να κερδίσουμε. Την Τετάρτη όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα. Είναι ματς καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Περισσότερο όμως γιατί θυμόμαστε όλοι τι συνέβη στο Κύπελλο και θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».