Λοντίγκιν: «Δεν ντρέπομαι να πω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη»

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιούρι Λοντίγκιν στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός ότι οι συμπαίκτες του μετά το 2-2 είχαν τις προϋποθέσεις για να βάλουν πιο δύσκολα στους Πειραιώτες.

Λοντίγκιν: «Δεν ντρέπομαι να πω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη»

Από τους κορυφαίους του γηπέδου ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που ο ΠΑΣ έφυγε ηττημένος από το Καραϊσκάκη, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη γεύση που του αφήνει το 3-2: «Μας αφήνει πίκρα και απογοήτευση, γιατί είχαμε δύο τρομερές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ, γιατί μας έλειψε η τελική πάσα. Πρέπει τέτοιες στιγμές να τις κάνουμε γκολ. Να εκμεταλλευόμαστε αυτές τις ευκαιρίες, γιατί όπως είδατε και σήμερα ένας αντίπαλος σαν τον Ολυμπιακό σε τιμωρεί».

Για το 1-0 του Ελ Αραμπί: «Στο πρώτο γκολ η μπάλα πήγαινε προς τα έξω και ο Ελ Αραμπί έβαλε το κεφάλι του λες και ήταν μπιλιάρδο. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά μας αποσυντόνισε. Δυσκολευτήκαμε, παίζαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, αλλά το καλό είναι ότι δείξαμε καλό πρόσωπο. Αντέξαμε και δεν δεχτήκαμε περισσότερα γκολ για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε. Δεν ντρέπομαι να το πω. Μας έλειπε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση να τελειώνουμε φάσεις».

Για τις λεπτομέρειες σε τέτοια ματς: «Δεν παίρνουμε τα ματς για λεπτομέρειες. Ακόμα και τώρα βελτιωνόμαστε μέσα από τέτοια ματς. Μπορεί πιο παλιά το παιχνίδι να ήταν πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι σε αυτό το επίπεδο, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Βρέθηκε λίγος χώρος για τον Ρόνι Λόπες και έβαλε το γκολ. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».