ΑΕΚ: Μήνυμα σε Βράνιες και Λε Ταλέκ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και άφησε εκτός τους Βράνιες και Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ: Μήνυμα σε Βράνιες και Λε Ταλέκ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας εκεί όπου θα βρεθεί στις κερκίδες και ο νέος προπονητής της, ο Ματίας Αλμέιδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και εκτός έχει μείνει ο Βράιες και ο Λε Ταλέκ. Το θέμα με τους δύο ποδοσφαιριστές είναι πως κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και προφανώς εστάλη μήνυμα και στους δύο παίκτες.

Εκτός έμεινε και ο Αραούχο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Το ματς με τον ΠΑΟΚ χάνει και ο Γέβτιτς με διάστρεμμα, ενώ Σιμόες και Τάνκοβιτς δεν είναι διαθέσιμοι.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τζούντα Γκαρσία.