Βέλεθ: «Άλλος ένα τελικός το ματς με τον Άρη»

«Τελικό» χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ο Φραν Βέλεθ με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί.

Βέλεθ: «Άλλος ένα τελικός το ματς με τον Άρη»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (1/5, 19:00) με στόχο να τον προσπεράσει στην βαθμολογία και ο εκ των αρχηγών του τριφυλλιού και πρώην παίκτης των κίτρινων, Φραν Βέλεθ, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης τονίζοντας πως πρόκειται για τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραν Βέλεθ

Για την πρόκριση στον τελικό: «Είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τελικό μετά από 8 χρόνια. Πολλοί παίκτες μας παίζουν για πρώτη φορά σε τελικό και είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».

Για το ματς με την Λαμία: «Το ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας δεν δημιούργησαν πολλούς κινδύνους και καταφέραμε να σκοράρουμε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός, κάτι που δεν μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για μας αυτός είναι άλλος ένας τελικός. Άλλο ένα σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε, στον δρόμο για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας και το πόσο σημαντικός είναι: «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός. Σε όλα τα ματς είναι δίπλα μας και αποτελεί τον έξτρα παίκτη. Στην Λεωφόρο με τον κόσμο μας αποκτούμε μεγάλη δύναμη»