Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Μετά τον αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 σε φιλικό αγώνα.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος αναδείχθηκαν 1-1. Οι Περιστεριώτες παρουσίασαν καλύτερη εικόνα και με γκολ του Κουλούρη στο 3' μετά από ασίστ του Μανούσου άνοιξαν το σκορ. Η πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με τον Παπαδόπουλο να νικά τον Κουλούρη κρατώντας το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ντιμίρ Κάναντι πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα αλλά η κεφαλιά του Ρισβάνη στο 60' σταμάτησε στο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Κυριακόπουλου μπλόκαρε ο Μέγιερι.

Στο 75' οι Αρκάδες ισοφάρισαν με υπέροχο τέρμα του Τσιλιανίδη από τα 25 μέτρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Αλλαγές: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.

Αλλαγές: Μούζακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.