Μαρτίνς: «Επειγόντως νίκη με ΠΑΣ, θα βγούμε από τη δύσκολη φάση μαζί με τον κόσμο μας»

Μήνυμα επιστροφής στις νίκες και εξόδου του Ολυμπιακού από τη δύσκολη φάση έστειλε ο Πέδρο Μαρτίνς. Τι είπε για ματς με τον ΠΑΣ, το μεγάλο στόχο για το πρωτάθλημα και τη στήριξη του κόσμου. 

Μαρτίνς: «Επειγόντως νίκη με ΠΑΣ, θα βγούμε από τη δύσκολη φάση μαζί με τον κόσμο μας»

Τη συσπείρωση όλων στην ομάδα και τη στήριξη από τον κόσμο της θεωρεί απαραίτητη ο Πέδρο Μαρτίνς ώστε να βγει ο Ολυμπιακός από τη δύσκολη φάση που βρίσκεται και να πετύχει το μεγάλο και πρώτο στόχο που είχε από την αρχή της σεζόν, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου.

«Πρέπει να επιστρέψουμε επειγόντως στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος», είπε ο Πορτογάλος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ (1/5-17.00), ενώ το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει είναι αυτό με τον Κώστα Μανωλά.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:

«Πρέπει επειγόντως να επιστρέψουμε στις νίκες. Να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ο ΠΑΣ είναι η ομάδα-αποκάλυψη του πρωταθλήματος είναι συνεπής, σταθερή και θα μας δυσκολέψει. Θα πρέπει και εμείς να αντιμετωπίσουμε με συνέπεια αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προβλήματα με τραυματισμούς δεν έχουμε εκτός από αυτόν με τον Κώστα Μανωλά, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί.

Βρισκόμαστε σε άσχημη φάση, κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Θέλουμε να βγούμε από αυτή την κακή στιγμή και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και να συνεχίσει να πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας γιατί διεκδικούμε τον πιο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα και εμείς θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε αυτό το στόχο, γι΄αυτό και θέλουμε κοντά μας τον κόσμο μας. Χρειαζόμαστε συσπείρωση ώστε να ξαναβρούμε τον καλό εαυτό μας».