Ολυμπιακός: Πιθανότατα επιστρέφει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (1/5, 17.00) και θα επιστρέψει στο ματς της Τούμπας (4/5).

Ολυμπιακός: Πιθανότατα επιστρέφει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς που ταλαιπωρείται με μία ενόχληση στο ισχίο και του στέρησε τη συμμετοχή από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, πιθανότατα θα επανεμφανιστεί με τον... ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τούμπας που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (4/5) και στο οποίο μπορεί ακόμη και να στεφθεί πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ολυμπιακός.

Ο Μανωλάς κάνει μία προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (1/5, 17.00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο σε περίπτωση που δεν βρίσκεται στο 100%.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν αυτή τη στιγμή είναι ο έμπειρος στόπερ να μείνει εκτός αποστολής και να προετοιμαστεί για το παιχνίδι της Τούμπας, εκεί όπου μπορεί να επανέλθει παράλληλα και στο αρχικό σχήμα αντί του Παπέ Σισέ.

Η αλήθεια είναι ότι και πριν από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τους «ασπρόμαυρους», o Μανωλάς φαινόταν να παίζει στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και όχι ο Σισέ. Η εικόνα του ελληνικού διδύμου στην Τούμπα ήταν τέτοια που τους έδινε προβάδισμα για το αρχικό σχήμα και στη ρεβάνς. Εμφανίστηκαν, όμως, οι ενοχλήσεις στο ισχίο και αυτές είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του.

Λογικά στην προπόνηση του Σαββάτου (30/4) θα γνωρίζουμε οριστικά αν ο Μανωλάς θα επανεμφανιστεί στην Τούμπα.