ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Νικολάς Κουαλιάτα

Σενάρια από την Ουρουγουάη αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς για την παραχώρηση του 22χροου, Νικολάς Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Νικολάς Κουαλιάτα

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 22χρονος Ουρουγουανός Νικολάς Κουαλιάτα. Ο νεαρός παίκτης μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως αριστερός εξτρέμ.


Την περσινή σεζόν με την φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, έχοντας 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, σε 14 αναμετρήσεις δεν έχει σκοράρει αλλά έγραψε τρεις ασίστ. Συνολικά με την ομάδα του, ο Κουαλιάτα έχει παίξει την τελευταία τριετία 71 φορές, με επτά γκολ και 12 ασίστ.

Από την Ουρουγουάη, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη καθώς όπως αναφέρουν: «Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου». Ο παίκτης διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.