Ο Πανιώνιος νίκησε τον Παναιτωλικό με τέρμα του Μασούρα

Ο Πανιώνιος επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Παναιτωλικό με τέρμα του Μασούρα

Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν τον Παναιτωλικό με τέρμα του Μασούρα και συνέχισαν αήττητοι τα φιλικά της προετοιμασίας τους. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μανοίλοβιτς.

Μετά το πέρασμα του πρώτου μισαώρου ο Πανιώνιος ξεκίνησε την αντεπίθεση του και με γκολ του Μασούρα στο 39' πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης με τους Μασούρα και Κόσιτς να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους. Για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ο Πάουλο σημείωσε την καλύτερη στιγμή της χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠAΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες (79’ Μίκο), Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Κότσιτς (76’ Σαραμαντάς), Κεϊτά (70’ Τσιλούλης), Οικονομίδης (70’ Κόρμπος), Μασούρας (70’ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς (58’ Σεράφ), Ντουρμισάι (70’ Καμαρά).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (75’ Μπελεβώνης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Μιχάι (75’ Χαντάκιας), Ντίας (46’ Βασιλούδης), Αργκους (75’ Γιαννιώτης), Ερικσον (75’ Αγρόδημος), Μάρκος Πάουλο (70’ Νταλακούρας), Γουίλιαν (75’ Παρράς), Μάσουρεκ (46’ Λιάβας), Μανά (70’ Βακράκος).