Πιο έτοιμος ο ΟΦΗ, νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Απόλλωνα, νικώντας τον με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Πιο έτοιμος ο ΟΦΗ, νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα
Eurokinissi

Με πολύ κόσμο να βρίσκεται στις εξέδρες ώστε να εμψυχώσει την ομάδα του, ο ΟΦΗ νίκησε για δεύτερη φορά σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά με 2-1.

Στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, με τον αμυντικό του Απόλλωνα, Πετσόνι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από σέντρα του Σάσι. Το 1-0 ήταν και το σκορ στο ημίχρονο του αγώνα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (48'), η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Βουό να σκοράρει με καταπληκτικό τακουνάκι απέναντι στον Βάσιτς. Το μόνο που κατάφερε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν να μειώσει με τον Έιλιερς στο 54', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Στρέζος (46' Σωτηρίου), Μπολάκης (46' Φαζός), Κοροβέσης (46' Αργυρόπουλος), Παπάζογλου (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης (64' Νάστος), Παπαστεριανός (46' Κυριακίδης), Μεγιάδο (46' Οικονόμου), Νέιρα (46' Πλατέλλας), Κουτσιανικούλης (46' Ντίνας), Σάσι (46΄Δεληγιαννίδης), Βουό (75' Αραβίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Πετσόνι (46’ Βαφέας), Τζανετόπουλος (46’ Βλάχος), Κοντοές (65’ Σουλτζ), Ναδάλες, Γκονζάλες, Καλλέργης (46’ Άιλερς), Μπεντινέλι (65’ Γκίνο), Ελ Χέλβε (71’ Ρόσι).