Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Μανωλά και ο Βρουσάι

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, ενώ ο Κώστας Μανωλάς δύσκολα θα μπορέσει να παίξει.

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Μανωλά και ο Βρουσάι

Την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ και έχασε το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση και όπως είναι λογικό αυτός ο αποκλεισμός έχει φέρει τριγμούς στο μεγάλο λιμάνι.

Οι "ερυθρόλευκοι" από την άλλη είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη. Στο πρωτάθλημα το +11 τους κάνει να αισθάνονται άνετα, όμως, δεν έχουν πάρει τίποτα. Δεν έχουν εξασφαλίσει το παραμικρό και για να το κάνουν θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 1,5 μήνα.

Αυτές τις ώρες ακούγεται περίεργο, αλλά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι όλα τα λεφτά για τους Πειραιώτες για να μην κάνουν… ροντέο το πρωτάθλημα και μπλέξουν σε άλλες περιπέτειες. Σε αυτό το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Μανωλά. Στον Ρέντη υπάρχει μία αισιοδοξία για τον Έλληνα στόπερ, αλλά μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να παίξει.

Από την άλλη είναι πολύ πιθανό επίσης να δούμε και κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Μία από αυτές αναμένεται να είναι ο Μάριος Βρουσάι. Μπήκε στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αντί του Λαλά και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει τη θέση του και στον αγώνα με τους Ηπειρώτες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από την Παρασκευή.