Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ντεσπόντοφ

Στην Βουλγαρία επαναφέρουν το σενάριο του ενδιαφέροντος από πλευράς Ολυμπιακού για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ της Λουντογκόρετς.

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ντεσπόντοφ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της Λουντογκόρετς επί του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι με τον 25χρονο διεθνή Βούλγαρο άσο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας στη συνέχεια του Champions League.

Το όνομα του Ντεσπόντοφ ακούστηκε πολλές φορές στη συνέχεια ως σοβαρός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ακόμη και για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δίχως να προκύψει κάτι.

Νέα δημοσιεύματα στην Βουλγαρία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει ψηλά στη λίστα του τον εξτρέμ της Λουντογκόρετς, ο οποίος έχει κάνει φέτος πολύ καλή σεζόν με 10 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!

Σίγουρα δεν πρόκειται για μία απλή περίπτωση καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλές ομάδες, ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως το καλοκαίρι του 2024. Απομένει να φανεί εάν ισχύουν και έχουν βάση όσα μεταδίδονται με έμφαση στην Βουλγαρία ή αν και πάλι θα είναι ένα σενάριο που δεν θα προχωρήσει.