Ιωνικός: «Τρέχει» την ανανέωση του Χουτεσιώτη

Ο Ιωνικός έχει βάλει… μπροστά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λευτέρη Χουτεσιώτη που είναι η μεγάλη του προτεραιότητα.

Ιωνικός: «Τρέχει» την ανανέωση του Χουτεσιώτη

Ο Ιωνικός έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία κι έτσι η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή είναι η μεγάλη προτεραιότητα του Ιωνικού που θέλει να κλείσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Το σημαντικό για τον Ιωνικό είναι τελειώσει το θέμα με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Ιωνικού και έχει συμβάλει τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα του το στόχο της.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Χουτεσιώτη και την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Μάλιστα όλα δείχνουν πως υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές προκειμένου να μείνει ο γκολκίπερ της ομάδας της Νίκαιας και τη νέα σεζόν.

Για τον Χουτεσιώτη υπάρχει έντονη φημολογία πως ενδιαφέρονται ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά φαίνεται πως προτεραιότητα του είναι η παραμονή στη Νίκαια.