Ο τραυματισμός του Μανωλά, η επιστροφή Σισέ και ο γνωστός ρόλος του Γκάρι με ΠΑΟΚ

Ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά στο ισχίο φέρνει τον Παπέ Σισέ ξανά στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα αναλάβει ξανά μεγάλο... φορτίο ως προς το δημιουργικό κομμάτι στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (27/4, 20.00).

Ο τραυματισμός του Μανωλά, η επιστροφή Σισέ και ο γνωστός ρόλος του Γκάρι με ΠΑΟΚ

Τα πράγματα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ (27/4, 20.00), με... έπαθλο φυσικά το εισιτήριο στον τελικό Κυπέλλου, δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελαν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του.

Ο Κώστας Μανωλάς παραπονέθηκε για πόνους στο ισχίο, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για την αποψινή αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του βορρά». Εκεί βέβαια υπάρχει άξιος αντικαταστάτης. Και ποιος θα είναι αυτός; Μα φυσικά ο Παπέ Σισέ, ο οποίος για πρώτη φορά δεν έπαιξε βασικός σε παιχνίδι μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα. Κι αυτό ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τώρα, όμως, λόγω του τραυματισμού του Μανωλά, ο Σενεγαλέζος στόπερ θα ξαναπεράσει στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τον Γκάρι Ροντρίγκες σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Αφρικανός εξτρέμ ήταν εκείνος που με τις επελάσεις του από τα δεξιά προκάλεσε προβλήματα τόσο στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, όσο και στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, ο Μαρτίνς περιμένει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να μην εξαφανίζεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη της κορυφής της επίθεσης; Ο Ελ Αραμπί δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις ασκήσεις για στατικές φάσεις που θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης (27/4) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ένα πιθανό σχήμα (4-3-3) είναι με Βατσλίκ - Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά ή Αγκιμπού - Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρα, Ελ Αραμπί.