Ολυμπιακός: Τι πέτυχε ο Αχμέντ Χασάν στην Τουρκία

Ο Αχμέντ Χασάν έφτασε τα δέκα γκολ με τη φανέλα της Κόνιασπορ και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό σέντερ φορ πέτυχε κάτι ξεχωριστό στην καριέρα του.

Ολυμπιακός: Τι πέτυχε ο Αχμέντ Χασάν στην Τουρκία

Για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι της Κόνιασπορ βρήκε δίχτυα ο Αχμέντ Χασάν και ο Αιγύπτιος σέντερ φορ που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην τουρκική ομάδα έφτασε στα δέκα γκολ στη φετινή σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να διεκδικεί την πιθανότητα συμμετοχής στο επόμενο Champions League.

Σε διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μία σεζόν ο Χασάν έχει φτάσει κι άλλες φορές στην καριέρα του, αλλά μόνο μία στο παρελθόν σε δύο στη σειρά, όπως συμβαίνει τώρα. Πέρυσι είχε σκοράρει δεκαπέντε φορές, φέτος έφτασε στις δέκα.

Το 2014-15 με την Ρίο Άβε είχε πετύχει δεκαπέντε τέρματα και την επόμενη χρονιά με την Μπράγκα είχε βάλει επίσης δεκαπέντε. Έκτοτε είχε κάποιες περιόδους μονοψήφιας παραγωγής, αν και στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό είχε επίσης σημειώσει δεκαπέντε γκολ!

Ο δανεισμός του Χασάν στην Κόνιασπορ λήγει το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο, οπότε σύντομα θα ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του. Με τον Αιγύπτιο που έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές περιόδους στον Ολυμπιακό, δύσκολα να έχει και τέταρτη. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά εάν δεν υπάρξει κάποια διαφορετική οικονομική συμφωνία το καλοκαίρι ή δεν έρθει κάποια πρόταση αγοράς του, από Κόνιασπορ ή άλλη ομάδα.