ΑΕΚ: Δεν παίζει μόνη της για Λέκο

Ρεπορτάζ από την Ολλανδία και το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Ιβάν Λέκο, προπονητής που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, βρίσκεται στα «ραντάρ» της Μπριζ

ΑΕΚ: Δεν παίζει μόνη της για Λέκο

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της ΑΕΚ Βρίσκεται και εκείνο του Ιβάν Λέκο. Ωστόσο ρεπορτάζ από Ολλανδία και Βέλγιο περιπλέκουν τα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μπριζ, Άλφρεντ Σρέντερ είναι το μεγάλο φαβορί να διαδεχθεί τον Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ. Έτσι η βελγική ομάδα θα βγει στην αγορά για προπονητή. Έχει δημιουργήσει, λοιπόν, μία λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες μεταξύ των οποίων, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, είναι και ο Λέκο.

Ο Κροτάτης κόουτς δούλεψε για μια διετία στη Μπριζ με την κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2018 και αποχώρησε τον Μαΐο του 2019. Μάλιστα, ναδείχθηκε και κορυφαίος προπονητής στη χώρα, ενώ ατέκτησε και το Super Cup με την ίδια ομάδα.

Λέγεται, λοιπόν, πως είναι στη λίστα της διοίκησης της Μπριζ, ωστόσο δεν είναι το φαβορί. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο λόγος έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τον CEO, Βενσάν Μανάρτ που σε δημόσιες τοποθετήσεις του δεν έχει πει και τα καλύτερα για τον άνθρωπο που έχει στη λίστα της η ΑΕΚ.