Ιωνικός: Φλέβα «χρυσού» με Μάντζη

Ο Βασίλης Μάντζης του Ιωνικού, είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεταγραφές του χειμώνα στη Super League. 

Ιωνικός: Φλέβα «χρυσού» με Μάντζη

Ο Έλληνας φορ επέστρεψε στην Ελλάδα και την Super League, όπου είχε παίξει και στο παρελθόν με τον Βόλο, για λογαριασμό του Ιωνικού.

Οι Νικαιώτες…πέτυχαν φλέβα «χρυσού» με τον 30χρονο φορ, ο οποίος έχει προλάβει μέσα σε λίγες αγωνιστικές να βάλει τη δική του σφραγίδα.

Συγκεκριμένα, σε 15 συμμετοχές μετράει 8 γκολ και έχει κάνει τη διαφορά στον Ιωνικό.

Ο Ιωνικός τον έκανε δικό του τον χειμώνα, αφού ο Μάντζης ήθελε να αφήσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας όπου σε ενάμιση χρόνο είχε συνολικά 13 γκολ και…κόλλησε αμέσως με τους Νικαιώτες.

Πήρε χρόνο συμμετοχής και δικαίωσε τους ανθρώπους του Ιωνικού που τον επέλεξαν. Στα playouts είναι εξαιρετικός αφού ήδη έχει 5 γκολ, σκοράροντας δύο φορές κόντρα στην πρώην ομάδα του τον Βόλο (είχε σκοράρει και στο Πανθεσσαλικό στην κανονική περίοδο και δεν είχε πανηγυρίσει) και ακόμη δύο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στη νίκη με 3-2 αλλά και στο «Αθανάσιος Διάκος» με αντίπαλο τη Λαμία (0-1).

Ακόμη ένα τέρμα έχει στην ήττα από τη Λαμία με 2-1 αλλά και ένα στον θρίαμβο επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 στη Νεάπολη. Ο Μάντζης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η λογική λέει πως θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός, αφού θα έχει δουλέψει με την ομάδα του το καλοκαίρι στην προετοιμασία και θα γνωρίζει τα κατατόπια.

Θυμίζουμε πως ανακοινώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου από την ΠΑΕ Ιωνικός και περίπου 4 μήνες μετά έχει κερδίσει τους πάντες με την αγωνιστικότητά του και το σκοράρισμά του. Άλλωστε για αυτό τον πήρε ο Ιωνικός τον χειμώνα, για να έχει μία ακόμη λύση στην επίθεσή του ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας, Δημήτρης Σπανός.