Το κεφάλαιο «Λόπες» που κλείνει για τον Ολυμπιακό και… βασανίζει τη Σεβίλλη

Ο Ρόνι Λόπες δεν κατάφερε να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του στον Ολυμπιακό και στη Σεβίλλη ήδη σκέφτονται πως θα χειριστούν την υπόθεση του.

Το κεφάλαιο «Λόπες» που κλείνει για τον Ολυμπιακό και… βασανίζει τη Σεβίλλη

Ο δανεισμός του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό ήταν η μεγάλη ελπίδα της Σεβίλλης ότι θα κατάφερνε και θα έκανε μία επανεκκίνηση στην καριέρα του και στο τέλος της σεζόν θα γινόταν κουβέντα για να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Ο Πορτογάλος, που ήταν επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν.

Στην Τούμπα βρέθηκε στην αποστολή, αλλά χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί και στη συνέχεια δούλεψε σκληρά χάνοντας τα περιττά κιλά, αλλά και πάλι συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν είχε τη στήριξη που είχε ο Ονιεκούρου για να βρει ρυθμό.

Όπως και να 'χει ο Ρόνι Λόπες δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που περιλάμβανε η συμφωνία τους με τη Σεβίλλη. Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Ανδαλουσία και γι' αυτόν αρχίζει ακόμα μία περίοδος αγωνίας και ανεύρεσης ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Λοπετέγκι δεν τον έχει στα πλάνα του και αυτό το ξέρει ο ποδοσφαιριστής. Ο Λόπες είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σεβίλλης, αφού έβγαλε από το ταμείο της 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως, γι' ακόμα ένα καλοκαίρι θα ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Ήδη είναι ένα θέμα που πονοκεφαλιάζει τους Σεβιγιάνους, αφού θέλουν να βγάλουν από πάνω τους το μεγάλο του συμβόλαιο. Με τη Σεβίλλη έχει συμβόλαιο έως το 2024 και η λογική λέει ότι θα αναζητηθεί μία ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός ρίχνοντας την τελευταία ζαριά μήπως σώσουν ότι σώζεται από την ακριβότερη και πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία τους.