Ολυμπιακός: Τα τρία «μέτωπα» για την επίθεση!

Οι Χασάν της Μπράγκα και Φόντε της Φούλαμ που μοιάζουν «τελειωμένες ιστορίες» και ο Φράνκο Σολδάνο που είναι η πιο δύσκολη περίπτωση απ' όλους.

Ολυμπιακός: Τα τρία «μέτωπα» για την επίθεση!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει «φουλάρει» για να πάρει επιθετικό! Υποτίθεται ότι το αρχικό πλάνο ήταν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτούσαν φορ, αν και εφόσον αποχωρούσε με μεταγραφή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι πληροφορίες για τον Ιρανό πάντως λένε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός κινείται σε τρία μέτωπα σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχουση της επιθετικής γραμμής.

Ο Αιγύπτιος φορ Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα είναι μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει εδώ και πολύ καιρό στο λιμάνι και στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, ενώ και με τους «αρσεναλίστας» υπάρχει μία προφορική συμφωνία ως προς το οικονομικό σκέλος, αλλά όχι ως προς την καταβολή των χρημάτων. Οι δύο πλευρές όμως βρίσκονται πάρα πολύ κοντά.

Την ίδια στιγμή σε Πορτογαλία και Αγγλία στέλνουν ουσιαστικά στην Ελλάδα τον Ρούι Φόντε. Ο 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός τον ιντριγκάρει η ιδέα του Ολυμπιακού, ενώ οι Πειραιώτες – σύμφωνα με πληροφορίες κυρίως από την Πορτογαλία – τα βρήκαν σε όλα με την Φούλαμ για τον δανεισμό. Μάλιστα, ανέφεραν και λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ότι το συμβόλαιό του θα καλυφθεί κατά 50% από τους Λονδρέζους και κατά 50% από τον Ολυμπιακό.

Το τρίτο όνομα που «παίζει» δυνατά είναι αυτό του Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε που έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά, είναι η πιο δύσκολη περίπτωση.

Η Ουνιόν δεν πέφτει κάτω από 4 εκατομμύρια ευρώ. Συν τοις άλλοις δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο δανεισμού του. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι ο Ολυμπιακός θα παρατήσει την υπόθεση...

Όπως και να 'χει, το θέμα του επιθετικού έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.