Εντός χρονοδιαγράμματος (ακόμη...) για την ανεύρεση του νέου τεχνικού!

Στη διοίκηση της ΑΕΚ, αντίθετα με τους φιλάθλους της, δεν βιάζονται να κλείσουν το θέμα του προπονητή της επόμενης σεζόν, αφού εξ αρχής είχαν θέσει ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος του Απρίλη, ενώ θέλουν να περιορίσουν το ενδεχόμενο (νέου) λάθους...

Εντός χρονοδιαγράμματος (ακόμη...) για την ανεύρεση του νέου τεχνικού!

Τα αναμμένα κάρβουνα της φετινής Λαμπρής (μετά από δύο χρόνια στο χωριό για αρκετούς εξ υμών...) συνοδεύουν τους φίλους της ΑΕΚ εδώ και μερικές μέρες, αφού για την ακρίβεια ...κάθονται πάνω τους, περιμένοντας οι ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να καταλήξουν στο «αρχιτέκτονα» του πρότζεκτ της επόμενης σεζόν (2022-23).

Μια σεζόν σημαδιακής για την ιστορία του συλλόγου, αφού επιστρέφει στην φυσική του έδρα.

Στο «λίκνο» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Κι αφού ο (εκπεφρασμένος) στόχος για επάνοδο ως πρωταθλήτρια αποδείχθηκε ουτοπία, πλέον γίνεται η προσπάθεια για αναστροφή της κατάστασης, η οποία θελει την ομάδα όχι μόνο άτιτλη, μια τετραετία, αλλά ελάχιστα ανταγωνιστική, ουσιαστικά, στη διεκδίκηση τροπαίων.

Σ' αυτή την προσπάθεια «ακρογωνιαίος λίθος» φιλοδοξούν, στα γραφεία του Αμαρουσίου (με θέα στο ΟΑΚΑ), να είναι ο νέος τεχνικός, στον οποίο προτίθενται να δώσουν τα «κλειδιά».

Κάτι που δεν είναι ούτε εύκολο ως απόφαση, ούτε σύνηθες για Ελληνική ομάδα.

Πολύ περισσότερο για την ΑΕΚ, όπου ο ιδιοκτήτης της έχει (μετά από τόσα χρόνια παραγοντικής ενασχόλησης...) άποψη για τα διαδραματιζόμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο, επειδή οι επιλογές του στο θέμα του προπονητή, ειδικά την τελευταία, αποτυχημένη, 4ετία, τον έχουν φέρει (περισσότερο από ποτέ...) «απέναντι» με μια (ολοένα αυξανόμενη) μερίδα οπαδών της ομάδας, θέλει όχι μόνο να έχει τον τελευταίο λόγο (πως θα μπορούσε αλλιώς από την στιγμή που εκείνος βάζει το οικονομικό «καύσιμο» για να «τρέξει» η ομάδα...) αλλά πολύ περισσότερα.

Εξάλλου, εκείνος «θα τ' ακούσει», αν το πράγμα, (ξανα)στραβώσει.

Για το λόγο αυτό συναντήθηκε (επί ώρες) με τον αφιχθέντα από την άλλη άκρη του κόσμου (Λ. Άντζελες) Ματίας Αλμέιδα και συνέφαγε μαζί του.

Αλλά παρότι άπαντες θεώρησαν ότι η έλευση του Αργεντινού τον καθιστά, αυθωρεί και παραχρήμα, φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο ο Μελισσανίδης κι οι συν αυτώ δεν παρέκκλιναν του αρχικού πλάνου.

Να πάρουν μια απόφαση που θα έχει ελαχιστοποιημένη την πιθανότητα λάθους.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει, πια, η προοπτική του (κοινής αποδοχής) Φερνάντο Σάντος τηρούν το χρονοδιάγραμμα που εξαρχής είχαν θέσει.

Να καταλήξουν στον τεχνικό της επόμενης σεζόν μέχρι το τέλος του Απρίλη.

Συνεπώς, τους απομένει μια εβδομάδα, για να περάσουν από ...κόσκινο όλες τις περιπτώσεις που έχουν προκρίνει, μέχρι να καταλήξουν στον «εκλεκτό».

Κι αφού είναι ακόμη... εμπρόθεσμοι, όσο οι πλειονότητα των Ελλήνων με κατάνυξη και περισυλλογή διάγουν τις άγιες ημέρες οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα, δίχως πρεμούρα, να σταθμίζουν τα δεδομένα, αλλά και να περιμένουν κάτι που μπορεί να υπάρχει ως ενδεχόμενο το οποίο θα μπορούσε αποτελέσει (ποδοσφαιρικό) «δώρο του Πάσχα»...