Ο Βέρνμπλουμ... ξέμεινε και έρχεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για την υπόθεση του Σουηδού άλλαξαν.

Ο Βέρνμπλουμ... ξέμεινε και έρχεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε στροφή καθώς δεν βρήκε αυτό που περίμενε και μην έχοντας καλύτερη πρόταση από αυτήν που του είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ, έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει και να υπογράψει, αν και αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Αν κάποιος μπορεί να αποφασίσει για το αν τελικά θα αποκτηθεί ο Βέρνμπλουμ μετά από όσα προηγήθηκαν, αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Οι επαφές άρχισαν ξανά τις τελευταίες ώρες και η παρουσία του Σουηδού μέσου στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά έχει αλλάξει προθέσεις. Πριν από λίγες μέρες είχε ζητήσει προθεσμία τεσσάρων ημερών αλλά δεν είχε απαντήσει ποτέ, όμως αφού έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία και δεν είχε αξιόλογη πρόταση, επιστρέφει στην προσφορά του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου χρειάζεται έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σουηδού όσο τίποτε άλλο στην μεσαία γραμμή κι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας και φαίνεται ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.