Η Τσίβας δεν θέλει πίσω τον Αλμέιδα

Στο Μεξικό θεωρούν απίθανο να επιστρέψει στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα ο Ματίας Αλμέιδα, διότι ο πρόεδρος της δεν ξεχνάει τη μεταξύ τους κόντρα.

Η Τσίβας δεν θέλει πίσω τον Αλμέιδα

Ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τους δύο άνδρες να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Η ΑΕΚ, ωστόσο δεν παίζει μόνη της στο θέμα του Ματίας Αλμέιδα, αφού και η πρώην ομάδα του, η Τσίβας Γουαδαλαχάρα έχει μπει στο… κόλπο. Πάντως για τους Μεξικανούς πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Αλμέιδα. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεται σε διαμάχη με την οικογένεια Βεργκάρα που έχει τις μετοχές της Τσίβας. Συγκεκριμένα με τον πρόεδρο, τον Αμάουρι βρίσκεται σε κόντρα ο Αλμέιδα.

Μάλιστα στο παρελθόν ο ένας είχε κάνει μήνυση στον άλλον και όλα αυτά είχαν ξεκινήσει μετά από έναν τσακωμό που είχαν ενώ βρισκόταν στον πάγκο ο Αλμέιδα. Οι δυο τους είχαν τσακωθεί, διότι η διοίκηση δεν έδωσε στους ποδοσφαιριστές το πριμ που είχαν συμφωνήσει μετά την πρόκριση στον τελικό του CONCACAF Champions League. Αυτό είχε προκαλέσει την οργή του Αλμέιδα με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον πρόεδρο της ομάδας.

Μετά απ' όσα είχαν συμβεί είναι δύσκολο οι δύο πλευρές να τα βρουν ξανά και να επιστρέψει ο Αλμέιδα στον πάγκο της Τσίβας.