Aνάρτηση Νίκου Γαβαλά: «Ο μικρός Λέανδρος μας συγκλόνισε, μας θύμισε τα σημαντικά της ζωής!»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρθηκε στον μικρό Λέανδρο, μέσω ανάρτησης του στο Facebook, τονίζοντας πως υπενθύμισε σε όλους τι έχει αξία στη ζωή.

Aνάρτηση Νίκου Γαβαλά: «Ο μικρός Λέανδρος μας συγκλόνισε, μας θύμισε τα σημαντικά της ζωής!»

Στον μικρό Λέανδρο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, αλλά στο ημίχρονο του, ημιτελικού Κυπέλλου, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα, σκόραρε και πανηγύρισε, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο αναφέρθηκε, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς,

Εκεί τόνισε πως ο μικρός παρέδωσε ένα μάθημα ζωής σε όλους μας.

«Με τα μάτια της ψυχής ξεκίνησε το ταξίδι της ανακάλυψης. Με όρεξη, φρεσκάδα και αστείρευτη δύναμη, ο Λέανδρος μάς υπενθύμισε τα σημαντικά της ζωής. Μεγάλη Πέμπτη μάλιστα, τη στιγμή της κορύφωσης του Θείου δράματος, μας συγκλόνισε.

"Ξέρεις τι δίνει ο Θεός σε αυτούς που έχουν υπομονή; Κι άλλη υπομονή…», θα πει ο μικρός σοφός Λέανδρος. Άραγε τον ακούμε όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι βλέπουμε ή θα συνεχίσουν να μας τυφλώνουν τα πάθη μας; Καλή Λαμπρή!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.